PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 26 April 2010

DAting tenGAh maLAm..




HAha.. selamt pagi seMUA.. oleh keraNA kemalaSan nak hupdeT entry dihujUng minGGu kerana pelbaGAi akivitI.. jd pagI ni serba sedIkit umidanISh nak cito aktiViti kamI.. sebenarnya umidnIsh saJA nak memenuhkan entry umidanish pagini..hiii

Hari sabtu tu, kami berdUA dating... inila kali pertamanYA kami berdating tanpA danISh semenJAk danISh dilahirkan.. mana daNISh??? ha.... danish duk ngan nenek ngan tok nyer la jap.. bertuah badan pasai mak umi naK tolong jaGA danISh, harusla malam tu kamI ber dating sakan.. kat maNA?? hehehe The Curve jek.. lama gilo tak p sane..

Kata nak p dating, so harusla kamI berbaJU sedondOn kale..hihih.. amacam?? "merah menyala owh jantungku.. " ahakss..









sebenarnya abI sungguh siBuk sampai tak cukuP tdO, tapi malam tu dia da JAnji dan baiK hati nak bawaK umidanISh kua gak.. sebelUm sampai The Curve uMI daniSh temAn aBI p klInik gigI.. aBi nak cek gIgi jaP..haha


nIla koje uMI masa menungGu aBi denGAn doktor gigi..harusla uMI menGAmbil gamBAr, kata keje ngan blogger.. ini la koje nYEr..

Habis checkup kamI berDua meNuju ke destinasi kamI.. buat apa kat sNi??? tengOK2 org... maKAn mC D.. dan kamI ke sesuatu tempat.. toksah cite la aPa, korang pk la sdri mana tempat tu..huhuh, ka la.. cincau dulu..layan la gambar yg tak seberapa tu erk..

makan mC D samBil menuggU waktU berLAlu..


saPE tau kat ner ni??? kalau tau dediAm suDah.. malaM ni datiNG best gaKla.. tp laGi best kaLAu adA daNisH paSAi hatI dok teriNgat dia je..
Salam sayang dari,



Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

6 comments:

mama tisya berkata...

sekali sekala dating berdua mmg best...kita pn suka sedondon kalo kuar...p tgk wyg ke??

UmiDAnisH berkata...

mamatisya:
hihihhi... memang bestla.. tp teringat gak dak danish tu.. asyik jeling jam jek..heheh..tak tgk wayang pun, hehe..cube teka..

mamalieyna berkata...

huhu..bestnye dating berdua2an...kita tak pernah la sejak ber'anak' ni..tokleh nak tinggai kt sesapa..jadinya selalu dating bertigaan..huhu..

merahnya mak ngah! hehe..

Sari berkata...

mmg best dating ngan hasben...ksari slalu buat prangai amik cuti hari keje pastu kitaorg dating sakan (mkn, tgok wayang, window shoping etc), best wooo

MaMaSiTi berkata...

humang aiii.. bergurimdam berdua erkkk. karok2.. huhuu. golap!!!! best!!. hehheh...

Qistina's Mama n Abah berkata...

aih..begitu ye dating tengah malam...hehehe...bagus3x