PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Selasa, 13 April 2010

Laju-laju... buaiku laju



Pohon beringin tumbuhnya tinggi
Bila rendang cecah ke bumi (2X)
Laju laju buai laju
danishla anak umi dan abi..

Laju laju buai ku laJu..
danishla anak umi dan abi

laju-laju....


cepatla, buaila...

haaaa.... boleh gerak pun

bestnya..

ok, tu saja entry tengahri ni..

Salam sayang dari,


Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..



















6 comments:

mamalieyna berkata...

alaahai happy nya danish..tmbh comel bila dia senyum! ^_^

[-suziey-] berkata...

terus terbayang bwg merah bwg putih..hehe..syioknya danish main buai yek..hehe..

Siti berkata...

amboii..suka yer main buai....ltk anak kat buai mcm ni selamat sikit kan.

UmiDAnisH berkata...

mamalieyna,
TQ la memuji.. dak ariff pun comel bangat2.. =)

UmiDAnisH berkata...

suziey:
main buai bukan buai kat pokok beringin.. hahaha.. lagu klasik..layan jek =P

UmiDAnisH berkata...

siti:
ha ah, dia memang suka main buai.. yang ni berani la nak lepaskan dia hayun sdri.. ingat tak reti, rupanya da pandai hayun tu.. =)