PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 12 April 2010

danISh pandai melukis??




Hahaha, ni entry kedua harini.. umi bz (koje ada...le sikit) tapi nak mengarut2 jap dalm blog uMI.. alkisahnya bila abi kua outstation.. kami berdua pun boring la dirumah pasai umi duk pandang danish, danish duk pandang umi.. bila umi ajak danish berbUal, danisH pun balas denGAn bahaSa dia sorang je pahaM..

walaupun mulutnya keletah namun umi tetaP geleng2 kepaLa menahan ketawa pasaI dia cakaP yg umi pahaM hanyer omei.. pastu dia kata "pof9u9595934j34j3jiit" nak sebut pun payaH.. kalau dia beraK dia taula kata atiYAk.. kalaU dia namPAk cicaK.. dia tunJuk cakkk..

pastu dia aMik bola aJAk kita maIn.. nasIb baIk uMI dan belikan dia satU papan lukis magnet.. huhuhu, umi melaYAn danish melUkis menUlis.. nak tengOk dia lukis gambar aBi?? tgk kat bawah ni..



hahaha... umi tanya dia, danish lukis apa, dia kata abii.. nih.. abiii

tgk tu, sunggUh deNgan aksI kaki sekali..


danish lukis gambar apa pUlak tu..



umi aJAr danish buaT huruf d Untuk danish..



hahaha, ini adalah penegenalan pertama danish dengan alat tulis.. danish tak pakai slua pasai dia da pandai buka seluar sdri..adehhh...xpola abi, keje la elok2.. umi nGan danISh baIk2 saje..walaupun kecerdikan danish abi tu melangkaui pemikiran uMi ni... kita layan je la.. mudah2an dia jadi anak yg soleh dan berjaya

Salam sayang dari,


Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..








2 comments:

mamalieyna berkata...

waah danish dah bijak pegang pensil..bagus2x..permulaan yg baik! ^_^

MaMaSiTi berkata...

bila da semakin besar, macam2 pandai buka seluar.. siti pun sama.. tapi takper still comey pakai ngan cloth diaper lunatot.. hehhe..