PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 19 April 2010

MeranTAu di tempat orang

Hahah.. selamat kembali semula.. memanG penaT sHopping dikelantan masih belum hilanG.. Buat apa umidanisH p syopping sampai kelantan?? hahaha.. uMi danish ada event kat sanA, amIk sijil APC..


muka pucat erk?? biasala umi ni simple jek org nya..

PosIng jap

lagi2 posing, wahaha


BertolaK daRi KL menujU ke LCCT kul 8 pagi camtu, gile awaL walhal ticket kul 11.15am,takpela pasai nak jumpa geng yang laIn, ikut je la perancanGAn diorang.. pastu sebelUm masa berlepas bermUla umidanISh mamam dulu kat marrybrown.. alah breakfast nugget ayam jek.. dalam kul sebelas naIkla flight ke kota bharu. SampAi sana.. diorg aMik dan bawak ke tempat penginapan kamI di grand Reverview Hotel.. check in dalam kul 1 dan kul 230 kita org berkumpul naik bas reramai p ke rantau panjanG... Wihaaaaa.. banyak barang yg boleh dibelI sungguH menguja kan.. cakap jela nak apa sume ada.. tunggu duit jela... uMi shopping apa??? hahaha...

bilik kamI di grand reverview

Umi shopping baju2, kalau kat KL mau sehelai empat lima puluh ringgit tapi kat sini rm10 pun da boleh dapat cantik kalau pandai servay.. apalagi, umi sambarla seorang 3 pasang (umi,danish dan abi) pastu umi beli handbag.. hahaha, kan gile handbag, so bila nampak je kedai handbag memaNG untung la tokei tu, kat KL sekitar rm60 keatas disiNI umi dapat harga rm20 jek.. wahhahaha.. cantekk..

Pastu Umi belikan nenek danish periuk set sebab nenek danish kirim awal2 lagi, dan umi amIk pengukus..leh la wat kukus kek danish..ahaks.. periuk set tu dalam rm60 jek ada 5 periuk dan set kukus tu rm40 jek.hihihihi..best best..



Malam Ahad tu uMi dan yang laIN p wakaf che' Yeh.. kat sini tak shopping sangat sebab kat sni takleh tawar menawar.. regenya pun lebih kurang sama ngan KL, ingat malas nak beli tapi bila teringat tudung untuk pakai esok tak de (bukan takde tapi gatai nak tudung baru..ahaks..) so sambar la sehelai..hahahaha sehelai jek malas nak perabih kat sini banyak2 ekekek

Ahad pagitU kamI bersiap2 sekitar JAm 7 da turun bawah kami breakfast dulu.. pastu majlis raptai bermula dan majlis sebenar sekitar jam 10 pagi.. hahaha..time ni, gambar semua kat photographer jabatan.. umi snap gambar yang bukan2 je.. haha

posing dengan tudung baru wakaf che' yeh sebelum majlis.. ahahah

Sedang menunggu giliran.. mata pun da ngantukss..huhuh

kita minum dulu



Lepas majLis selesai ada majlis photographer dgn media.. hahaha tang ni tak perasan media mana.. so buat je la apa yang disuRuh..


Pas majLis selesaI sekali lagi kamI ke pasar khadijah, sini beli makan2 jek macam dodol dll.. pas p sni, kami ke rantau abang sekali lagi.. dalam hati memang da niat xnak shopping tapI bila tengok harga murah2 giler n memang berbaloi..sambar la juga sejenis dua barang..wakakaka...

MenungGu bas nak ke pasar khadijah nGAn rantau panjang sekali lagi

Ni duk diri dalam bas jek posing jap.. Habis duit ku semua berJumla bla bla bla bla... hihihi, sekitar jam 8 kami dia air port KB dan flight jam 915pm tapi berlepas lewat setengah jam..huhuh..



Barang2 kamI?? huhuh, nasib baik kenderaan nak ke KL kosong, so kami tumpang driver je la..selamat la barnag kami sampai dahulu sebelum kami sampai.. ahaks.. Masa Ni da rindu giler kat budak bucuk Umi tu.. wahaaa.. rindunya danishhhh..

Okla korang p la Buat kejE.. kang layan cite aku tak habis2..


Salam sayang dari,


Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..




gif creator

1 comments:

mamalieyna berkata...

waaah bukan main posingnya eh..hehe..sekali sekala kan..harus! hehe..

soping tmpt2 yg mcm tu, berbaloi2x..bestnyer!