PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Jumaat, 16 April 2010

danisH oh danisH





Hari tu si danish cumil menariK2 tanGAn omeinYa.. pada uMI kalaU dia tarik2 tangan uMI menGajak ke susuatu teMpat tu..ada la si danish nak tu.. tapI petang tu dia bukan tarik tangan Umi ke dapur, dibawak uMi ke depan ruang tamu.. pastU dia ajak uMi dudUk depan tv..

Rupa2Nya di naK tunJukkan padA umi yanG dia da panDAi paNjat sendiri sofa umidanIsh dan paNAdai turun dengan senDiriNya.. cewah, anak Umi nak tunJuk hebatla tu..



nampak gaYA nya umidanish tak bole la naK menGAngkut lappy aBi or netbook umi letak di atas sofa meraH tu.. seBAb danisH da panDAi, silap2 dia yang terlebih explore sudah lappy abi tu..huhuhu..

Jom laYAn aksi danish jaP..

ni aksi dia turun balIk darI sofa tu.. aduhaI2 bahaya je tengok, kene perhatikan jugak ni sebab walaupun dia da pandaI tapI bahaya ada dimana2 kan?

Ha yanG ni dia barU naK berAksi baLIk..punya dia bersemAngat waJA, kalau tak dapat naIk pastinya mulut dia berbunYi2 adala yang dibebelkan tu.. hahaha

wahhh, da dapat naIk da.. nampak bahayakan? danish boleh jatuH bila2 je.. tp umi danish jarang lepaskan dia main diruang tamU kami.. tanak dia buat aksi macam ni sorang2,kalau terjadi apa2 nangis tak berlaGu umi.. apapun umi sangaT2 lucu tengoK gaya dan usaha danish ketiKa nak panJAt sofa ni..huhuh

TengOk tu, siap tepuK tanGAn laGi meNandakan yang di memang da berjaYA n pandaI naIk sofa tersebUt.. bertUah sunGguh anK umi ni.. tengokla tu rambut pun da terbaur da.. wakaka.. macam ni la ragam anak2 kan.. ada yang betul2 menarik perhatian kita ada yang betul2 menguji kesabaran.. apapuN..umi sayang pada danish.. =)


Salam sayang dari,


Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..








10 comments:

[-suziey-] berkata...

haahahah comel je danish..tarik2 tgn ummi sbb nk tunjuk aksi naik turun sofa yek:D

eT berkata...

comelnyer dah pandai panjat2...hehehe

salam kenal
http://maziati.blogspot.com/

yantz-yeem berkata...

amboi suke nya dia....main panjat2 eks...
alyn jom join giveaway kat blog ku...dapt tshirt free...jom

mamalieyna berkata...

ewah2x..happy nye danish berjaya naik turun sofa merah ang2x umi eh..! syabas bete! ^_^

UmiDAnisH berkata...

suziey:
memang ni..pandai sungguh dia kalau bab2 baru..

UmiDAnisH berkata...

eT:
salam kenal...hahah, ni bukan setakat panjat2.. ada la tu tektik dia nak tarik perhatian..

UmiDAnisH berkata...

eT:
salam kenal...hahah, ni bukan setakat panjat2.. ada la tu tektik dia nak tarik perhatian..

UmiDAnisH berkata...

yant:
hahaha, tula anak bujang ku ini memang suke macam tu..
nnt ku p umah mu utk join erk

UmiDAnisH berkata...

mamalieyna:
ha... dia memang cam tu kalau da terrer..ekeke tak lama lagi ayep pun sama la tu

UmiDAnisH berkata...

mamalieyna:
ha... dia memang cam tu kalau da terrer..ekeke tak lama lagi ayep pun sama la tu