PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 12 April 2010

tolong pk kan la..






sape leh tolong, nape side bar umi yg kanan kat bawah, yg kiri pulak kale jd putih2 tulisan tu... uwa... pening da godeh2..camno leh jd gitu.. arini umi malas nk berpk.. jd tension tgk umah umi buat hal..



Salam sayang dari,


Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..







3 comments:

Siti berkata...

alahai...siannya...caman nak buat tu...siti ni tak pandai sgt...tunggu yang pakar bg tau la yer..huhu

mamalieyna berkata...

ha'a la..camno tu..tak pandai gak nk membantu pun..huhu..

[-suziey-] berkata...

ummi..sidebar tu jadi kt bawah sebab n3 layout besar sgt..kena kecikkan n3 wrapper yg tgh ni...baru bole fit semua sidebar dlm outer wrapper..xpon ummi besorkan outer wrapper..caranya kt edit html..cari coding outer wrapper..or body wrapper.. :)