PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Rabu, 14 April 2010

wall decor??






Huhuh, Smlm bz yg amat..dari baLik dari meeting kat putrajaya, tak dan post entry pagi smlm.. ish tengah2ari ni tetibe rasa macam sakit jiwa sikit denGan seorang hamba Allah ni, mulut dia tak hingat betullah.. ish da la, malas umi nak mengumpat pasal dia.. buat tambah dosa jek.. redha je la da dia setempat kita.. "Ya Allah..berilah daku kesabaran" petang plak byk benda urgant, langsung tak sempat nk apa2..

hahahaah, actually, umi nak cerita pasal wall sticker tu... umi da tampal yg kapal terbang tu kat bilik danish... shantek sungguh.. danish pun suka je..hehe..dia kata.. omeiiii (umi), tu tu... inggi(tinggi) Voooooommmm(bunyi kan kapal tu terbang) wakakak, bijak sungguh si dak danish ni..

sebelum nak tampal tu, kene cleankan wall tu dengan air sabun supaya kekuatan sticker lebih lekat. lagipun elok untUk membuang habuk2 halus didinding.. umi deco sendiri susunan sticker tu tak ikut pada gambar yg diberi dan hasilnya seperti dibawah..

cantik tak?? cantikkan?? sorila gambar x jd photogenik tp jd potogediks..ahahaha




Yang bintang2 tu hasil tampalaN aBidanish nGan dak danish... huhuhu, kita tampal dia pun nak juga, so aktiviti sekeluarga pada harI itu adalaH menamPAl sticker sesuKa emosi..Hahahah, yang ni je sempat ditampal..yang satu lagi tak dan..sape yang berminat silalah ke blog cik moon... banyak yang cantik2 dan harga pun berpatutan dari tempat2lain.. k la korang selamat bekerja..

AmaCAm mommy2 kat luar tu, saya (danish) ada gaya macam model tak? ekekek


Salam sayang dari,


Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..








3 comments:

[-suziey-] berkata...

waaaa dh tepek dh wall deco..huhu bila la kita nk tepek sticker wall kita..adeiii..bz memanjang..

UmiDAnisH berkata...

suziey:
Tepek jgn tak tepek..kalau tak cukup tangan minta aQeel tolong tepekkan.. =D

Miss Moon berkata...

ooo dah tampal maaf tak perasan ...glad u like it n most importantly anak teruna u pun sukaaaaaaaaaaaa..

thanks dear