PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Jumaat, 2 April 2010

IndahnYA paGi juMAat..

nama : pakCik cheff google
KenaPA uMI letak gambaR chef erk.. uMi nak tuKAr profesIon gara2 bUat rotI semaLAm ke? huhuh idakla sampaI gitU..saje tempeK gamBAr pakcik chef ni yg Umi amIk darI google.. aGAk2 korang dia bUAt gaya gItu dia masaK kaT dapUr tu sanGAt2 sedapkaH.. den pun tatau.. tatau..tatau..

huhuhu.. pepagi lagi sebeluM buat keje haruslAh menggIgihkan dirI menaIp bait2 ayat yg syOk dibaca oleH org eh,,, korang syok ke baca blog uMI ni...ekekeke selepas makan dua keping roti teLur.. Umi yg masIh laGi teruJA2 nak cite benda yang kebesannYA tak habis2 lagI darI semaLAm..huhuhu uMi ni maCAm org jaKun erk.. org laiN lama da paKai.. den baru dapat koleksi sdrI.. almaKlumla maHAl..heheheh.. semalam set 4bijI vision umi da sampai.. ari tu vantage, la ni vision plak..huhu

oleH kerana MamawafiQ yg seBuk nak tgk.. umi danish pun nak uploadla beberapA gambar yg tak berapa jelas kejelasannYA.. koRang jgn pk uMi menunjuK2 plak.. ekeke.. just untUk tatapan beberapa org yg requEst nk tgk..




Inilah gambaR rupA maLAs Nak menGAmbiL gamBAr..


Yang atas Ni akan ku dapaTkan Jua.. tp tunggU laiN bulaN erk..

pasNi bole la masaK sambIl tgk buih2 kuaH.. huhuhuhuh.. habISla takde ruanG nak letak mana ni..




PasNI bolE la JAdi isterI yg selaLu menGEnyangKAn perUt suAmi, oh apaKAh??.. ekekeek..Kla koraNg selamat harI jumAat.. =)


Salam sayang dari,


Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..


2 comments:

mamalieyna berkata...

wowo tergoda..! makin tambah semangat la nk masak memasak ye pasni..^_^

Siti berkata...

waaaa..bestnya...
nak beli gak tapi tunggu poket penuh sikit.