PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 12 April 2010

petang yg mengembirakan




hahaha, ni entry ke empat arini... gile, cam tak de keje je..Tengah dok tension2 dengan blog ni.. tetibe umidanish dipanggil oleh bos umI.. masuk2 je, dia suh duduk katanYa nak cakap sesuatu... waduh2 hati da berdebar2 ingat dia nak marah ke apa.. dug dag dug dag..

pastu tetibe bos kata, bila nak belanja saya makan ni.. huahuahua, bos ni mimpi apa plak... umi pun cakapla.. uik, apa tu? hehehe ketawa dalam blur lagi ni..


pastu bos wish tahniah and dia hulur surat APC.. wah umi dapat anugerah cemerlang 2009... hihihi, syukurla.. bertambah la rezeki duit buku danish kali ni... alhamdulillah... syukur ya allah.. umi kene p kelantan plak minggu depan ni nak p amik sijil...jauh nya.. ekekeke

pastu ada best lagi yg umi dapat.. umi dapat barang yg umi order dari blog moon... umi order wall sticker untuk bilik danish.. hehehe, saje bg danish happy bila dia duk bilik dia..

jom tgk gambar ni..


nnt balik leh tampal... hehehe, mesti cun.. kalau sape2 nak leh tanya umi danish

Salam sayang dari,


Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..









9 comments:

[-suziey-] berkata...

tahniah dpt APC:)

Ena berkata...

Salam..

Tahniah dapat APC..

bukan senang nak dapat tu.. Alhamdulillah.. Murah rezeki.. :)
cantekk wall tu.. :P

yantz-yeem berkata...

wahhh tahniah...tu rezeki tu....aku dah dpt tahun 2008...so ble dpt cam semnagt je nak bekerja hahaha...ntah taun ble leh dpt lagi eks???

yatie berkata...

tahniah mek!

i'm happy 4 u...
leh la blanje nnt eh..hehehe

UmiDAnisH berkata...

suziey:
Tq... macih..

UmiDAnisH berkata...

Ena:
Tq yerk ina... alhamdulillah, murah rezeki danish..

wall tu, berminatka?

UmiDAnisH berkata...

Yantz:
huhuu, Tq erk yant.. huhuhu keje rajin2 insyaallah ada la rezeki tu lagi.. =)

UmiDAnisH berkata...

Yatie:
waaaaa... mana mu p ni, sekali sekala dapat tgk tulisan mu, tq wish ku... mehla datang umah den..

Miss Moon berkata...

tahniah dear

nanti kalau dah tampal jgn lupa snap gambo n bagitau moon ek ...

sebab anak teruna moon tew sebuk suh tampal jugak jet dalam bilik dia