PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Jumaat, 16 April 2010

Penjelajahan en BEN ASHAARI sudah tiba





hahaha, pepagI ni da senyum2 pasai En Ben da jelajah blog umidanish pagi2 laGi.. di permulaan barisan ayatnya mengatakan bloG umi shantekkkk... wahhh, TQ en Ben Ashaari.. korang rasa blog umidanish ni shantekk ke? umi perasan kot.. xpelah, yg penting adalah isinya ada info menarik dan ianya kene selalu diapdate.. walaupun umi sibuk giler..umi akan cube updatekan dan perbaiki mana2 kelemahan.. supaya korang2 sudi membaca dan meluangkan masa..

Apepun TQ kepada en Ben yang sudi meluangkan masanya.. dan kepada kengkawan yg selalu sudi menyinggah dan berkawan dengan umi.. terimalah gambar dari blog en ben yang umi uploadkan buat kenang2an umidanish..



hahaha, giler ayat cam skema.. k la selamat berhari jumaat.. =P
Salam sayang dari,


Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..








3 comments:

Siti berkata...

Tahniah!. En Ben dah dtg melawat yer..suka la tu kan...hahaha

[-suziey-] berkata...

turn kita blom lag..huhu..tahniah

churalliya berkata...

ohh.. nak soh uncel ben dtg jenguk blog sue yg tak berapa nak cantik tu jugak lah.. tp mcm mana?