PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 5 April 2010

main air di kala petang





SemaLAm petaNg.. sesudah pUlangd darI memBuat sdikit koje di opis, daniSh yang da banGun daRi tdo kebosanaN.. oleh keranA penaT xhilang laGi..jadI umi pun cadaNGkan padA aBi, pergi mandi manda kat bawaH umaH..huhuh.. punYA la danish seroNok sebaB danISh da lamA x swimming swim ni.. muahahaha... apalaI.. iTik danish pun lama tak maIn air..

Sampai bawaH,punYa la eksited dak daniSh ni... masUK2 dalam kolaM kanaK2 dia maCam da terrer je.. nak hangkaT dua2 kaKi macam org pandai berenanG.. hhhuu.. tanAk paKAi itIk..siap tolaK tepi laGi itiK dia tu.. bila uMi toleh2 tgk dia maCAm muram semacaM.. rupanya da tau dlm air tu camne rasanya, kuikuikui.. pastu terus nk main ngan itik..haha.. dan wajah danish kembali ceria dan gumbira.. jom layan gambar danish..





ni macam orang da terrer main air.. nak jalan sdri erk.. tanak dipegang.. huhuh



seronok sangaT daniSh kene apung2 oleh abI..



ni gaya perenANng negara.. cewaH..



hahaha, main ngan itik la



bereNAng ngAn abI.. umI tak turUn pun.. =D


hahaha.. pas mandI manda semalam aktivitI kami adalah memotong ramBUt danish yg kelihatan gugurl tu.. huhuhu, seperti biasa, umI yg potong.. kalau tunggu aBi jawab nya isnin barU siap.. tp potong rambut danish memanG mencabar.. dia yg tak mau duk diam ke asYik pusing kan kepaLA duduk diri suke2 hati dia.. aBi plak yg ngeri takut kene kulitla, koyak telinga la.. adeh...


nnt uMi masuKkan gambar rupa danish yg barU.. dan semestinya kelako sebab dia tak jd tak rata.. tapi kemas la sikit.hehehe.. k la, selamat berkerja..



Salam sayang dari,



Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..



4 comments:

mamalieyna berkata...

waaah bestnye bwh umah ada kolam! huhu..kalo kite pun best ni, time boring2..leh swim2x..

danish pun nmpk happy tuu.. ^_^

UmiDAnisH berkata...

mamalieyna:
heheeh... ni la tempat kalau kitorang boring tak tahu p mana

mamaaerish : berkata...

cutenyer..nk join gak... ;p

[-suziey-] berkata...

waa sonotnya danish main air:p

la nape potong..ok ape rmbut panjang..huhu..
kalu aQeel tkt bunyi pemotong rmbut yg mesin tu..so dia akn jadi kaku..ekeke:p