PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 8 April 2010

Just for share





Salam semUA.. hohohoh.. boring thap gaban telah melanda umi danish.. keje ada la jugak tp mood nak buat takde.. boringnya..

apa kata kita share pasal mylook.. umi dapat tau pasal mylook dari banyak blogger yg telah menjoinkan diri.. jadi apa salahnya kalau umI pun menjoinkan diri di mylook.. mana tau ada rezeki.. hehehe.. kat bawah ni ada sedikit ilmu pengetahuan tentang mylook yang umi dapat dari puan yant yg sedang berpantang tu.. sempat plak dia berpantang sambil ber online.. huhuhu..jom korang study jap..

Apa itu MyLook? Ia merupakan “new search engine”. Dalam BM maknanya tempat nak cari sesuatu info melalui internet. Senang citer macam yahoo dan google. Sebelum ni kita kenal dua sistem carian ni saja sebab dorang ni paling femes. Jadinya kalau korang nak mencari suatu maklumat dalam internet. Apa kata beralih pada MyLook pulak.

Sambil-sambil korang gunakan sistem carian ni, boleh promotekan nya sekali tak kiralah dalam blog, twitter ataupun facebook. Sekali orang klik nombor refferal korang... kaching! masyuk income. Apa nak dikata? Tak nak untung segera sambil goyang kaki ke? Apa lagi... jom la join. Tak susah pun. Cuma klik sini...


klik sini untuk register



Korang cuma isikan alamat email dan password korang. Siap! Tak perlu panjang cerita nak register segala mak nenek atau ditendang keluar sesuka hati. Simple is not pimple. Orait...

Dalam sehari cukup sekadar 5 carian dalam MyLook ni. Kira-kiranya begini: $0.22 per search x 5 times = $1.10 per day x 1 month = $33!

Lepas 5 carian kalau nak kembali kepada carian yahoo atau google terpulanglah sebab limit sehari 5 carian je. Tak untung atau rugi nak teruskan. Tapi pastikan setiap hari 5 carian. Wajib untuk memasukkan duit dalam akaun sendiri hohoho....

sumber : yant.. (TQ, yantz..)

Salam sayang dari,


Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..









8 comments:

Siti berkata...

siti dah join mylook..hehehe

yantz-yeem berkata...

yosh...torai jgn x toraiiii...pasnie rajin2 le mengesearch kat mylook plaks...ekekek

[-suziey-] berkata...

emm tp bear in mind dia akn byr dividen./..bkn share earning tu tau..so smntara diaorang xdecide lg how n when nk byr dividen just kumpul share eraning..nnti kalu dh tiba maa dorang byr n kira kita dh ade earning terkumpul n adela hasil dividennya:)

mamalieyna berkata...

dh register tp lom masukkan kt sidebar..camne ek?..huhu..

UmiDAnisH berkata...

siti:
wah pantasnya, bagus2..

UmiDAnisH berkata...

yants:
Tq for info tu..huhuh bagus2

UmiDAnisH berkata...

suziey:
tula kan... tunggu la hasilnya nnt

UmiDAnisH berkata...

mamalieyna:
kene cepat2 buat.. nt mana tau ramai yg nak register under bawah mamalieyna.. =)