PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Ahad, 4 April 2010

Jalan2 cari buku.. =)






Aritu ada harI usahawaNIta kat dataRAn.. semPAtla jUga uMI menjenGAhkan diRi.. baGi soKongan Moral paDa kaUm wanIta.. terutaMA product kesayanGAn umidanish iaItu Lunatots.. huhuhu.. namPaknya maKin berjaYA puan Luna kita.. alhamdulIllah..gilirannYA da tiBa.. insyAallah giliran kita pula.. sape Tahu kalaU kita raJin berusaHA.. =)

COmel sunGGuh Luna mengeNAkan baJu team luna tu..huhuh.. dan sembaNG denGAn dia memaNg lidah jadi keLu.. peramaH dia sunGGuh macaM dalam catataNnya... Malam tu dan pulak dia terpikir nak amIk gambar dgn uMi, tp umi plak malU nak snap gambar dia utK blog umi ni..udahnya entry ni kosoNg..huhuhu sepi tampa gambar?? oh tidaK..tentu koranG bosan nnt..

Seperti Biasa.. kalau ada kedai bUku di siTu ada danish n uMi n abI.. aritu samPAi2 je kat datarAn nampak booth buku dUlu.. pasJe jenjaLAn n p bOoth luna.. last sekaLI masUk kedaI bukU.. napE mestI lasT?? pasaI kalAu kaT sni mestI lama gile.. kalaU bole nak borOng semUla.. soNok gak ada danish ni sebaB pasNI leH la Umi teruskan hoBI yg suka kumPul bukU ni.. hehehe...




ni la gamBAr yg sempAt umi dan aBI snaP.. amIk pakaI hp.. jaDi gamBAr tak cun manA.. heheh.. yg ni kamI tenGah dok beleK2 bukU2 yanG ada.. tenGok tu..






yg ni masa da nak BAlik da.. sempat laGi danISh berkejar2an kesana kemarI denGAn aBI..huhu sudahnYa kamI gilir2 dukung diA pasaI ada yg berkenan tu.. heheh

Salam sayang dari,


Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

6 comments:

Wan Anie berkata...

tak sempat pun nak ke kearnival tu... huhu teringin jugak nak jumpa dengan sue lunatots

[-suziey-] berkata...

ooo ade pameran buku ek..kt dataran amna ni? byk ke sopping buku utk danish?

UmiDAnisH berkata...

wan anie,
heheh.. kebetulan je dapat jumpa dia malam tu.. alah p la butik luna kat cheras tu

UmiDAnisH berkata...

suziey:
dataran merdeka la, 4 hari lepas ada karnival jualan usahawanita.. hehe, borong buku danish sikit =)

mamalieyna berkata...

lama tak g pameran buku camni!

UmiDAnisH berkata...

mamalieyna:
samala.. ni danish da besar tu yg umi pupuk dia minat buku2..