PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Rabu, 22 Disember 2010

Cerita Cuti2 Malaysia

Harini nak bercerita pasal cuti2 malaysia umidanish.. hoho.. rasanya semua orang tahu umi bercuti dimana.. dan ada yang tanya pesallah asyik kesana je.. kali ni ke sana sbb abi kata aritu kan p abi demam, danish dan umi pun demam so kami p sekali lagi dan kali ni alhamdulillah masing2 enjoy..

Gambar pembuka selera pagi2 ni.. memang sangat2 sedap.. yang ni umi beli masa berhenti kat laluan simpang pulai.. umi danish nak benti ke toilet masa tu pastu abidanish pun belikanla strawberi ni.. memang sedap macam gambar ni kan nampak sedap kan so kalau penggemar strawberry cecah coklat macam umidanish, fuhhh layannn

Sampai je hotel kami masuk bilik utk ganti2 bersolat umi dgn abi.. wah2 sedang kami bersolat.. terdengar la suara riuh si danish yang kebizian menjawab panggilan custemer..wakakaka jom layan bisnesboy ni..


walhal da cabut pun line wayar tu..ekeke



fuhhh, memang bz..



Yang ni lepas solat, tukarkan baju dak danish pastu bawak dia p jenjalan, sekali jalan jemla.. jem giler2 almaklumla cuti sekolah, aritu umidanish p tak jem pasai hari biasa.. tp ni.. memang penuh org.. hihi so singgahlah taman cactus ni.. jom layan umidanish posing terlebih,wakaka


ok, siapa berminat untuk dapatkan ponch sling tu sila hibungi umidanish k, harganya masih dalam promosi hebat.. masa pakaikan danish ni, memang best sebab danish leh peluk umi.. wiwi abi jeles..



ha, tgk ni, dia start balik dgn panggilan2 misteri dia tu.. adeh... ni lepas balik bilik.. memamg koje dia main phone erk..


Yang ni on d way nak p makan "stembot" hahah sape tahu eja??? memang layan malam tu makan sayur2 fresh.. biasala umi kan vegi hihhi


fuhhh.. layan



Ok, gambar2 bawah ni semuanya masa kami ke mardi.. memang seronok dapat tengok sayur2 buah2 fresh dan besau2.. layan je la gambar tu.. sila abaikan muka umi sebab kepenatan kejar danish




Yang ni gambar danish with anak ecah, comel2 anak ecah.. perasan tak danish duk kat belakang bersandar, konon nak wat gaya dia sendiri la.. sabau jele







Yang gambar atasni macam gambar kat luar negara erk?? ok korang layan je la.. eh, umidanish ada FM tau ole2 dari cameron, sape nak angkat tangan??? eh bgtau


Salam sayang dari,

Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

7 comments:

mama tisya berkata...

wah p cameron lg..best2 tgk strawberry coklat otu..yum2....uiks naper ejaan steamboat gtu:-p

sy nk fm...sila2 bg kt sy..bole gtu:)

UmiDAnisH berkata...

mamatiesya:
boleh2 nnt nak FM komen kat entry 1 lg..

mamawafiQ berkata...

saya pon nak! sambil angkat tangan tinggi2 ni :)

Mama Balqis berkata...

saya nak!!!!dah angkat tangan...nampak tak?

[-suziey-] berkata...

perghhhh pembuka selera dh buat air liur ku meleleh..pembuka n3 plak tu..haih..sedapnya stoberi tolatttt....ni yg buat rs nk pegi cameron ni..hehe..

danish mcm aQeel..suka main tepon hotel..kt pn mmg klu pegi hotel cabut siap2 dh wayar tepon tu..klu x maunya dia dok tepon receptionist..ekekeke:D

[-suziey-] berkata...

eh sempat ke nk angkat tgn lagi ni nk FM..haahahaa

Cute MuM berkata...

saya nak!! dah pinjam tangan Dania sekali nie.. kami berdua dah angkat tangan...