PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 9 Disember 2010

Hujan


Hujan yang turun bagaikan mutiara, heheh ni lagu sudirman ni.. owh letihnya harini, da la semalam berhimpit2an utk sampai kerumah... owh abidanish, cepatla balik.. umidanish da tak larat nak p koje sengsorang2...



Pagi2 ni, hujan masih lagi turun.. sejuknya jangan cakapla.. waduh2 rahmat Allah..

Salam sayang dari,

Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

2 comments:

[-suziey-] berkata...

waaaaa cantiknya umah baru..nice nice..hehe..customize sdiri ke order umi? kita nk buat la..nk order sbnrnya..xde masa nk godek:D

UmiDAnisH berkata...

suziey:
umidanish tempah la, senang sikit tempah ni.. umidanish tempah dengan whitey mommy, cume bgtau apa yg kita nak pastu dia buatkan.. dan dia uploadkan sdri templete tu dalam blog tampa kita susah payah nak add gadjet balik..huhuhu, sangat mudah dan berbaloi2 sebab ikut cita rasa kita.. tryla kat dia.. yg macam umi ni, 3hari dia buat siap, tu pun pasai umidanish lewat bg idea nak cemana.. =)