PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Sabtu, 4 Disember 2010

Free Ticket Wayang hadiah hari jadi dari Nuffnang...

Wah3... bestnyer, ada orang nak belanja tengok wayang time besday..(kalaula terpilih ye tak?) hiihihiii.. Bermula bulan ni Nuffnang nak bagi ticket wayang percuma kepada yang TERPILIH... iaitu TGV Birthday Surprise for Nuffnangers. Setiap bulan, 250 Nuffnangers sekitar Lembah Klang yang menyambut hari lahir pada bulan itu akan dipilih secara rambang. Nuffnangers yang terpilih ataupun pendek kata yang bertuah akan menerima 4 keping tiket wayang dari TGV Cinemas. wauuuuuu.. Banyak tu 4 keping. Maklumat lanjut KLIK SINI!

Salam sayang dari,

Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

1 comments:

mamalieyna berkata...

wow menarik betul tu..hope ada rejeki kita2 kan..hehe..