PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 16 Disember 2010

Sedih betullah


Selamat pagi semua.. Terima kasih kepada yang sudi join contest terbaru umi dan bagi sokongan kat umidanish.. tapi umi da cek2 memang langsung tak mendapat sambutan.. huhuh, takde ke yang sudi menjoin contest kad besday danish??? susah ke syarat2 contest tu? atau tak bgtahu hadiahnya? Okla, kat sini umidanish nak umumkan hadiahnya berupa totebag.

Kalau ada yang rasa2 ianya tak best atau pun syarat2 contest tu tak masuk akal, korang bgtau la supaya memudahkan umidanish membetulkan utk kesenangan korang..Kalau takde yang sudi join, umi danish tanak dah buat contest lagi pasni, sedih sangat2.. huhuhu


Jom la join, umidanish ikhlas nak bg hadiah ni tau utk korang...

Salam sayang dari,

Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

1 comments:

mamawafiQ berkata...

jgn la sedey..aku hantar nanti..tgh buat :P