PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 23 Disember 2010

Sape dapat FM dari umidanish


Ok, semua.. nak tgk ke FM umidanish nak bg tu?? tak dapat nak amik gambar semua, tapi ini lah rupa FMnya.. sori sebab gambar tak berapa lawa sbb amik pakai HP jer.. Terima kasih kepada semua yang sudi meninnggalkan komen..

Sori gambar tak berkualiti dan umi bz plak arini..
FM simple dari umidanish, ni sekali keychain utk komen bertuah tu yer..


Dan Penerima bagi Segment eh, segment ke??? hihi bole la.. segment sape nak FM??? di entry ini jatuh kepada 4 penama dibawah:



Dan komen paling bertuah dan mencuit hati umidanish (yang ni umi tanya pendapat kengkawan opis erk, diorg pun setuju) adalah komen dari suziey aka mamaaQeel yang berbunyi

"saya sudi terima FM umidanish kerana sy sgt minat kumpul FM..kalau mmg dh suratan takdir ditulis rezeki FM itu milik sy..syukur alhamdulillah...dan thanks a lot to umidanish..andai tiada rezeki ku pn xmengapa..bkn la FM semata yg dikejar..tp keihkhlasan dlm berkawan dan memberi komen :) " >>> umidanish rasa terharu..eceeceecehhh

ok kepada yang tak terpilih tu anda mungkin tertinggal syarat simple yg umidanish inginkan iaitu tinggalkan komen anda disini dan disini ataupun da ada 3 pengkomen tegar blog umi.. sekadar suka untuk mengeratkan siratulrahim antara kita..

Kepada Mamatiesya dan 4 org MamaWafiQ, Mama Balqis dan Suziey sila tinggalkan alamat umah anda di komen entry ini utk tujuan pengeposan hadiah..

Terima kasih banyak2 dan jangan lupa tunggu FM ketangan anda..





Salam sayang dari,

Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

7 comments:

[-suziey-] berkata...

ouh syukur...rezeki ku utk dpt FM..hehe..thanks a lot umidanish..hehe..xsngka plak komenku itu menawan hatimu n kengkawan..hiks:p

emm kita dpt keychain dan FM yek? hehe..suka suka..alhamdulillah...tahnks umidanish :)

[-suziey-] berkata...

lupe nk bg add:)

433-0-1, jalan 1/132,
gasing indah
59200
kuala lumpur

mama tisya berkata...

tq2....nanti kita update kt blog...

alamat bole bg kt email tk...apa email umidanish?

Mama Balqis berkata...

bg kot emel leh tak?cam tak sesuai jer bg details kat sini!

UmiDAnisH berkata...

bole je, emailkan pada umidanish di alynn_41181mr@yahoo.com erk.. TQ

mamawafiQ berkata...

thanks lyn :)) cayunk ko..muah2

dotblogspotdotkom berkata...

dah banyak ketinggalan.... huhuhu jauh nye tertinggal keretapi....