PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 9 Disember 2010

Khas untuk mamawfQ

MamawfQ, banyak2 kan bersabar erk.. setiap manusia ni ada dugaanNya. kadang2 kita selalu tanya, kenapa itu.. kenapa ini, kenapa aku? kenapa dia tak? sebagai hambaNya, kita hanya mampu merancang, kita bayangkan yang indah2, kita inginkan segalanya yang terbaik, tapi selalunya lain yang terjadi.


Tuhan tu maha kaya kawanku, sebelum dia bg kita bahagia, dia duga kita.. hari2 dia duga kita, dengan pelbagai2 dugaan dari sekecik kuman sehingga la sebesar angkasa.. dia tetap duga kita, sebab apa? sebab dia kasihkan kita, Dia nak kita ingatkan Dia..


Tapi kita sebagai hambanya, kena la banyakkan bersabar.. bak kata kaknanie, "kalau kita sabar, adala hasilnya.. umidanish pun baru lagi.. nak bagi tip2 belum selayaknya sebab kita pun serupa, tapi kalau baca cerita kak nanie ni.. sure akan faham apa itu sabar..




Sabar ye kawan ku, moga Allah melindungi dirimu selalu..

Salam sayang dari,





Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

1 comments: