PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 30 Disember 2010

Costest Kad Besday Danish



sticky mood
Diumumkan.. sempena pembukaan baru blog *permata umi contest, umi ingin adakan satu contest. Contest yang diciptakan sempena besday danish pada bulan 12 2010 ni, sila klik pada button contest bawah header blog umi ni untuk selanjutnya..


Dijemput semua ibu2 blogger malaysia untuk menyertainya kerana hadiah kali ini untuk korang.. bukan utk baby korang yer.. So apa tunggu lagi, tarikh tutup pada 30 Dis 2010, tak lama tu.. jangan ketinggalan..

Salam sayang dari,

Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

11 comments:

ytekecik berkata...

salam UmiDanish

terima kasih hadiah saguhati
kami dah dapat
terima kasih banyak2

http://ytelife.blogspot.com/2010/12/saguhati-dari-umidanish-mekaceh.html

eB@mamaAerish'n'Aed berkata...

okeh... nanti eB wat yer.. :)


jom singgah amek awards >_<

UmiDAnisH berkata...

EB:
TQ erk, jemput join

dotblogspotdotkom berkata...

huhuhu.... nak juga juin... tp tak reti loo... huhuhu

mamalieyna berkata...

bestnyer...first contest ari tu termiss, kali ni hope sempat la..huhu..

[-suziey-] berkata...

will try to join..skang kekangan masa..bz yg amat..year end la katakan :D

yantz-yeem berkata...

alllooo...jgn sedih2x...insyaallah ku akn join...tgh pikiorkan idea design card tuk danish comei nie....

Gadish Lollipop berkata...

contest nieh untk para ibu jek kew ?
budak skola buleh join ta ? grrrr

mamawafiQ berkata...

lin, aku dah join....

http://donia83.blogspot.com/2010/12/contest-kad-besday-danish.html

p/s : jenuh la aku design..tak chanteks jgn marah k :)

HAPPY BESDAY DANISH

mamawafiQ berkata...

dah join :)

http://donia83.blogspot.com/2010/12/contest-kad-besday-danish.html

eB ezrin berkata...

yang, x leh copy gambo danish
camner?