PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Rabu, 29 Disember 2010

Tag Croydon baby boy Giveaway


Umidanish telah di Taq oleh mamaSiti dan Umi danisH kenAla wat homework mamaSiti tu erk... nt guru besar marah pulak..ekekek.. Tag ni rupanya giveaway dari Farahadifa ..

Cara nak sertai giveaway nie,

1) buat entry bout this contest, tepek je banner contest ni kat entry and link to this entry yer..

- ok, this contest adalah mengenai Croydon Baby Giveaway yang bermula pada 13 December 2010 dan berakhir pada 12 January 2011 yang dianjurkan oleh Pn Farahadifa.

- Cabutan dibuat secara undian. 3 pemenang akan dipilih (berdasarkan kpd sambutan)

- Boleh tag 2 orang kengkawan untuk join giveaway ini. Tidak wajib menjadi follower Pn. Farahadifa.

- Kalau menang, boleh minta apa je yang kita nak kat pihak penganjur... (ni yang best ni....)

- Inilah bannernya:-


2. then letak banner juga di side bar and link to this entry juga.. da siap sila tinggalkan komen anda disini

Untuk mengetahui lebih lanjut sila klik pada banner tersebut..

Jadi untuk memeriahkan giveaway nie, umidanish nk tag ini orang.. hehe..

dll sape2 yg sudi buat yer

Okla.. korang berdua jgn lupa buat yer home work ni.. nnt cikgu rotan nnt,hehee

Salam sayang dari,
Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..


gif creator

1 comments:

firahadifa berkata...

thanks for joining dear ...