PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 30 Disember 2010

Malaysia Menang Bola, Jumaat Cuti.. Yahoooo..

Alahamdulillah, pepagi tadi sebelum kuar rumah, dok pasang tV dan dengarla celoteh si ely kata PM bagi hadiah Jumaat cuti kepada semua warga Malaysia... ho ho ho...

Terima kasih di ucapkan kepada Dato' PM yang sudi menghadiahkan kepada umidanish cuti sehari yang bermakna ini.. almaklumla cuti umidanish da kehabisan dan memang mengharapkan sesape yang sudi menghadiahkan cuti buat umidanish.. tak sangka plak PM baik hati nak bg cuti walham malam td layan bola memain je pasai.. tgk Indonesia lebih2 pulak semangatnya.. ho ho

So jimatla cuti umidanish yang bercadang nak balik johor.. wauuu.. korang plak kemana cuti awal tahun ni? Jom kita balik kampung...


Seronokla danish dapat balik kampung bole la kita main ngan nenek dan atuk.. yihaaaa.. yabeda bedu..

Salam sayang dari,
Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

7 comments:

mama tisya berkata...

hati2 di jlnraya...sure kete byk tu....kita tk blk kg..bz siapkn kek cawan utk hantaran

eT berkata...

selamat bercuti..hehe

UmiDAnisH berkata...

mamatieysya:
wauuu.. bestnyer mesti cantik2 belaka cupcake tu

UmiDAnisH berkata...

et
TQ et

[-suziey-] berkata...

bestnye..have a safe journey..slmt bercuti2 di kg :)

nnti email kita add yek..nk pos kad besday danish :)

mamawafiQ berkata...

@mama tisya

wow...bisnes masyuk..teringin nak mkn kek cawan ada nama mamawafiq hasil tangan mamatisya :)

mamawafiQ berkata...

selamat pulang ke kambpung umi danish :) nak bahulu gulung ada tak?