PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Rabu, 29 Disember 2010

Contest Kad Besday Danish - lagi 1 hari


Yuhuuuuuuuu....Cepat2 sape nak join lagi.. kalau sudi join2kanla.. hadiah totebag tu..korang tanak ke? kalau berminat sila klik sini..

Sape cepat dia punya ok.. Jom layan beberapa gambar yang kreatif direka oleh kawan2 umi untuk danish.. sungguh la terharu tengok semua cute2..



http://ytelife.blogspot.com/2010/12/giveaway-kad-besday-danish.html

http://perisple.blogspot.com/2010_12_01_archive.html#7952760074950857452

http://mawar-ayu.blogspot.com/2010/12/contest-kad-besday-danish.html

http://ujee-ujee.blogspot.com/2010/12/contest-kad-besday-danish.html

http://gadishlollipopinwonderland.blogspot.com/2010/12/contest-kad-besday-danish.html



walaupun tidak mendapat sambutan menggalakkan, (korang tak sudi, takpela...) tapi umi bersyukur ada jiga yang sudi nak join... TQ to all yang support contest umidanish ni..



Salam sayang dari,
Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

5 comments:

[-suziey-] berkata...

oooo tote bag ke hadiahnya ..siyes xtau..best tu hadiahnya..hehe..kita mmg nk join..tgh design even mmg xtau pn hadiah dia ape sblm ni..hehe..haih..confirm xmenang..sbb yg lain ni sume cantik2..hiks.. :)

mamawafiQ berkata...

jom2..memeriahkan contest yang tgh HOT

UmiDAnisH berkata...

suziey:
cube dulu,mana tau rezeki dipihak mu lagi.. =)

UmiDAnisH berkata...

mamawaFiQ:
Tq sudi join erk

eB ezrin berkata...

nak join gaks

sudi2kan lah trima yer TQ

http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2010/12/contest-kad-besday-danish.html

tq