PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 2 Disember 2010

Merah menyala

Merah menyala oh jantungku berdegup pantas keranamu
Haru biru fikiranku bila kau pergi jauh
Kehadiranmu mewarna kehidupanku

Putih sucinya perasaan jiwa untuk dikongsikan
Sejingga api membara...sehangat itulah cinta
Kehadiranmu mewarna kehidupanku

Sesaat berjauhan rasa tidak keruan
Hilang arah gundah...tanpa khabar ku resah
Hitam gelita pandangan...rindu makin dirasakan
Hanya satu ku mahu
Berdamping denganmu disisi selalu

Secerah kilau kuning suria...sinar menyelinap kalbu
Sesegar hijau dedaun...senyummu menawar pilu
Kehadiranmu mewarna kehidupanku

Walau seikhlas lafazku kasih
Luahan hati masih tak setanding bahasa
Demi cinta pastiku sedaya mencurah yang termampu
Tahtamu mampan dijiwaku

Sesaat berjauhan rasa tidak keruan
Hilang arah ku gundah....tanpa khabar ku resah
Hitam gelita pandangan....rindu makin dirasakan
Hanya satu ku mahu
Berdamping denganmu disisi selalu


Hehehe, salam ceria dipagi hari... dengan umah cat baru dan azam baru.. da penghujung tahun ni kene la ada azam kan.. dan alhamdulillah azam tahun 2010 85% tercapai korang camne???

Abidanish masih tak balik2 lagi, mb minggu depan tp tak sure brp haribln.. yg pentingnya umidanish sedang menyiapkan rumah umidanish.. bkn setakt dio
pis buat 5s tp dirumah pun wajb ye puan2... heheh.. suami nak pulang, kene la mencantikkan rumah dan diri untuk menyambut kepulangan beliau.. Mudah2an tahun baru nanti bertambah2 rezeki kami sekeluarga.. itu yang semua orang harapkan, bukan sahaja dari segi ekonomi tapi dari segi kasih sayang yang bertambah2 dan cinta yang makin berbunga2 cewahhhhh...
makin dekat abi da nak pulang ni makin duk dak duk dak jantung ni, kenapa erk? sebab windu sangat kot kat abi.. apalagi dak danish.. mesti windu giler sebab setiap kali makan, mak kata dia suka termenung panjang.. cian danish.. takpela sayang umi.. nanti abi balik.. kita pergi bercuti erk..

note: cantik ke blog umi?? hehehe, Whitey Mummy punya design.. memang berpuas hati dengan kehendak umi.. so blog umi ni akan kekal dengan templet ni dan akan ada banyak lagi info2 menarik.. TQ WM.. u are the best, tak sangka leh siap secepat ini...

Salam sayang dari,

Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

1 comments:

dotblogspotdotkom berkata...

fuh.. penuh bersemangat tuan rumah nih.... MERAH MENYALA di pagi jumaat.....

nice template... nampak bertenaga!!..