PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Rabu, 8 Disember 2010

Tak de mood

Hujan plak petang ni.. huhuhu, hujan rahmat, tapi umi jadi takde mood pasal umi balik sorg2 hujan2 ni.. takutnya sebab jalan licin dan ada guruh.. camne nak balik ni... huhuh..


sekadar hiasan tiada kaitan denganc erita sebenar


Salam sayang dari,

Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

4 comments:

mamawafiQ berkata...

siannya!!! kalo aku ada...aku anta ko depan umah :p

mamalieyna berkata...

oooh yela hujan leabt betul semalam kan, eina pun lewat balik sbb tnggu hujan reda..

UmiDAnisH berkata...

mamawafiQ:
yela, ko kan da tak sayang aku

UmiDAnisH berkata...

mamalieyna:
tula petang semalam, kat opis je da ribut taufan.. huhuh, letih gile sampai umah kul 9