PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 6 Disember 2010

Abid@nish

huhu, sape plak macam org kemaruk cinta ni??? umi ke? hehee.. camni la kalau suami jauh berbulan2.. rindunya ya Allah, Dia je tahu..

Tapi yang best nyer,walaupun jauh abid@nish tetap abid@nish.. still suka romantik2 ngan umi,ekekek.. Tgkla msg dia tu.. Mana tau itu abid@nish.. ha, abid@nish ada tinggalkan jejak.. kalau umi nampak,selalu umi akan senyum sorang2.. sampai kengkawan kat opis usik2 umi..hihi



Ha, kat sinila jejaknya.. yang bendera hijau tu peninggalan tapak abid@nish la tu.. k la korang.. selamat malam..

Salam sayang dari,

Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

1 comments:

mamawafiQ berkata...

si lin hati tgh berbunga riang!