PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Selasa, 28 Disember 2010

Nak Pos FM umidanish


Salam semua.. bz ke? Umidanish bz gilos petang ni tp still bW gakla ngan nak wat entry umt mamtieysya..umidanish try tercari2 seorang lagi pemenang bertuah punya alamat adress, tp tak jumpa.. Mamatiesya.. Plz email mamatiesya punya adress erk.. da korek2 sana sini tp still tak jumpa mamatiesya emailkan di alynn_41181mr at yahoo dot com erk.. pat tau.. nak pos da ni..

sape2 yg kenal rapat mamatiesya tolong la bgtau dia erk..huhuh


Salam sayang dari,
Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

6 comments:

[-suziey-] berkata...

pos je kt kita./nnti kita bachelor party ngn dia kita pass kan..jimat sket kos pengeposan..hehehe

KizZ berkata...

Bagi kat kiz je lah..hehe

Jom skodeng,
Kuasa Seorang Wanita

mama tisya berkata...

kita dh send mayb msk spam ke..huhuhuh...kita send lg skali

UmiDAnisH berkata...

suziey:
Tq dear.. da terpos yang mu dulu da..

UmiDAnisH berkata...

Kizz:
Ada rezeki lagi,umidanish bagi kizz pulak kalau kizz bertuah jugak

UmiDAnisH berkata...

mamatiesya:
huhu, da cek dalam spam pun takde dear.. tp takpe td da dapat email tu.. tunggu erk FM tu nnt