PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Ahad, 5 Disember 2010

Nak Bungkus Hadiah Pemenang niiiii..

Yuhuuuuu semua, bz ke? alhamdulillah harini umi danisH yg bz dengan pelbagai progRam dapat gak menyiApkan bungkusan hadiaH korang.. Apa hadiahnya???? Tunggula bila korang da dapat.. Yang pentingnya barang tu pihak babyumishop yang sponser, hehehe.. toceh babyumishop..


Insyaallah, hari selasa ni sampaila kat tangan korang dan diharap para pemenang suka dengan hadiah yang diterima untuk baby masing2... eh untuk ibu tak de ke??? ooo.. hadiah yang untuk contest i Love Mom and Dad tu memang untuk anak2 korang so hadiah nya untuk anak2 korang la.. Tak acI??? huhuhu, ok.. kalau korang nak hadiah, tunggu contest terbaru umidanish yg akan umidanish lancarkan untuk korang, mb petang ni kot.. taratattaa.. nantikan entry petangni,ok??
Tahniah ye para pemenang.. yang lain tungguuuuu..



Salam sayang dari,

Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

6 comments:

SyUhAdA berkata...

besnye..~

Areef Ibn Naim berkata...

Salam norlin,

bila nak wat contest tuk org bujang lak, hehehe...

wah, blog dh berubah wajah...

Fara berkata...

huhu.. kuciwa sbb slalu fening klu miss entry f& nk tgk result.. aiyarkk!

UmiDAnisH berkata...

syuhada..
nnt join contest 1 lagi..

UmiDAnisH berkata...

azarif..
ada je utk org bujang, pasni erkk

UmiDAnisH berkata...

Fara.. jgn la kecewa.. resul ada je kat link contest tu.. =)