PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 25 November 2010

Ada Sape2 Hilang IC?

Assalamualaikum,

Korang.... ada sesiapa kehilangan atau tercicir IC?? huhuhu, umi terjumpa satu IC berjantina lelaki dan berbangsa melayu dan islam.. tapi umi tak amik pun IC tu utk direportkan kepada pak polisi.. hhohohoho, bersalah tak? umi pun fening2 pk sebab rasa bersalah tak bantu pakcik yang telah kehilangan IC kat area lrt Titiwangsa...


Sori ye pakcik (taktaula umur dia tua ke muda, tp sebab dia lelaki umi panggilla dia pkacik sebab dia sudah tercicir ic tu)


Salam sayang dari,




Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..


gif creator

2 comments:

mamawafiQ berkata...

apa la ko ni..zalim tul...patut amik bg la kat org jaga kaunter lrt..kikiki..pakcik tu mana baca blog!

UmiDAnisH berkata...

bukan zalim la... aku nampak kat tepi jalan, lgpun ramai giler kat situ.. diorg pun wat tak tahu je..aku pun jap je kat situ, tak dan pape pun