PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Ahad, 28 November 2010

Danish dan abi

Lamanya nak tunggu abidanish balik.... huhuhu kesian danish duk panggil abi.. abi.. Agaknya macamana la nnt kalau dia tengok muka abi dia.. tahun lepas danish jumpa abi selepas 2 bulan kene tinggal, danish macam takut2 dan malu2 gitu bila first time tengok abi dia.. macam kononnya, ye ke abi ni.. eh.. macam kenal tapi betul ke ni abi danish.. hahahahah

Yang kelako nya.. pastu dia cuit2 abi sikit2.. senyum sikit2.. pastu dalam 15min baru la dia nak abi pegang dia. Hahahah..pandai tak ini budak.. tahun ni agaknya macamanala agaknya..


owh abi... dimanakah abi ni, umi??


Salam sayang dari,





Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..


gif creator

2 comments:

mamalieyna berkata...

alahai nak kena tinggal lg dek abi ke danish..huhu..danish dh besar kan..sure byk keluar soklan2 nnti..penat la umi nak menjwab..huhu..

dotblogspotdotkom berkata...

huhuhu... thn nih lain sikit kot.. lebih advance.... terus peluk cium.... huhuhuhu