PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Sabtu, 27 November 2010

Bizi Nyer Umi...adoiiii





Aduhai,tak laratnya.. jam 630 baru je sampai uMah, memamg tak larat da rasa sakit kepala.. nasib keje banyak gak settle td tp tula, minggu ni bz giler sebab program 5s sedang berlangsung lagi kat opis uMi..haihhhhh.. memang tak larat la.. (Tiap2 tahun nak 5S, isnin ni da odit lagi..)
Dulu kalau keje banyak,memang tak larat nak hapdet cite kat blog..tp umi rasa sekarang takleh jd kalau tak update, kata nak jadi penulIs tegar.. wajIbla ceriTa sikit..

Memang penatkan jadi dewaSa? kalau keciK2 dulu penat bermain je.. tp otak tak penat naK pk apa2..happy je.. tp bila da bergelar isteri dan ada banyak commitment... koje memang melambak2 nak buat..



Letih sampai rasa tak lalu nak makan la.. kalU la ada cik abidanish kat sisi (owh abidanish, cepatla balik) , bole la tolong urut2kan apa yang patut, tapi kalau sengsorang cenggini, memang hermmm.. jadi x daya nak pape... heheheh, jangan layan perasaan.. tu malas namanya tu..




Cubela korang tgk gambar ni, macamni la minggu ni.. dengan surat menimbun2 rasa macam duduk kat dalam kitar semula kertas hahaha.. kalau la robotkan.. agaknya memang tak bercakapla penat ke tak erk.. aduhai... ada sape2 ada petua untuk sentiasa cukup masa untuk buat semua kerja dengan cepat???








Salam sayang dari,
Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..



gif creator

4 comments:

eT berkata...

cian penatt...
xper..nnti ada la manfaatnyer tuh...kan3...

Experience FREEDOM!

liana berkata...

tu la kan lin,makin bertambah usia ni rasenya macam makin x larat nak buat bnyk keje..hehehe(ke alasan tu)
jd bebudak best kan..tdr, mkn ngs, main...

dotblogspotdotkom berkata...

ok la tu..... sesekali bz... bukan selalu pun... huhuhuhu

mamawafiQ berkata...

hehehe..nanti abidanish blk bg ubat kuat :p