PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 22 November 2010

Kenduri kawin sepupu..

Assalamuaalikum semua.. hoho, harini nak layan gambar kenduri minggu lepas.. kenduri ni umah arwah pakcik umidanish kat pontian johor. Kebetulan umidanish cuti untuk menjaga danish sebab atok dan nenek danish kene masak time kenduri tersebut, so tiadala sesiapa untuk menjaga umi ops silap.. jaga danish.. assistant umi hanya pandai ajak main je, tp kalau danish yak/poopoo/peepee.. nenek dia gak, so umidanishla yang kene amik cuti jaga danish.. hohoho..






ini la budak yang umidanish kene jaga.. windu gile2 tahap otomen kat dia.. tp dia lagi windu kat abidia tahap twinkle2 litle star.. tanya nape twinkle?? dia kata twinkle paling tinggi.. jadi abi leh nampak twinkle yg danish nampak.. hohoho, gile sayu dengar.. nampak susut sikit kan pipi dia.. selalu termenung, ceh anak bujang umi pandai termenung.. time makan la dia selalu termenung, sebab abidanish suka laya danish time makan.. ha bila abi takde.. kami la bertungkus lumus layan dia makan.. cian anak umi..




Ni gambar kami baru sampai ke majlis n nak p makan.. tgk tu, berkepit dengan acumal dia je.. hohoh


sayang acumal ni, memang sayang giler2 la.. acu pun seronok dengan danish.. kalau acu ajak main beskal dia keliling umah memang seronok la dia.. paling seronok nyamuk la dapat gigit danish.hoho


ok, yang hijau2 ni tak silap sedara belah mak pengantin.. belah arwah ayah pakai sukahati kami jek, ekekek.. tak kisahla pun janji meriah..



Nila pengantinnya, ala malu2 plak kene usik.. umi nak ucapkan semoga suzana akan menjadi isteri solehah dan bahagia ke akhir hayat bersama suami tercinta.. kuatkan hati mu dalam apa jua cabaran yang akan mendatang..



ini la kek diorg, hijau cam pengantin jugak la gamaknya.. hehehe.. yang pasti nampak menyelerakan..


masani danish dgn acu nak terjah atuk kat dapur yang tengah jaga makanan, lauk pauk dan sebagainya.. atuk memang best kalau masak, sorang2 kat dapur pu jadi.. huhuhu, berselra dak danish makan nasi beriani yang atuk masak tu..



Ok, ni otw balik umah dalam kete pakngah.. sebelum sampai umah kami singgah ke tesco Kulai, namun barang yg dicari hampa takde, tp umidanish plak kepenatan mencari angah dan acumal yang telah kehilangan arah.. hohoh, ada pesanan untuk abidanish dari danih ni, abi... patla balik..huhuh
K la korang selamat menyambung koje yang banyak,



Salam sayang dari,


Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..






gif creator

3 comments:

wan nurul hezrina abd halim berkata...

cantiknyer tema ijau..redupjer mata pandang..selamat pengantin baru..moga kekal abadi

UmiDAnisH berkata...

wan:
tQ.. kita pun suka kale hijau yg mendamaikan.. =)

dotblogspotdotkom berkata...

hijau...... ala2 kawen dalam taman gitu....