PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Selasa, 9 November 2010

REhat kat mana?

2 minggu berehat, tp keje melambak2 menunggu. udahnya Umi kerah kakak ipar umi drive kete hantar umi ke bank semalam.. buka buku baru.. muahahaha, gaya macam banyak duit jekan umi ni.. sebenarnya.. umi p bank CIMB, buku da ada tp problem tak bole buat kad baru sebab umi da lama tak tukar kad lama tu. kad tu dulu umi pakai masa uMI belajar u dulu.. hehe problem2. macam2.. so malas nak pikir panjang kuarkan deposit tu, pastu UMi watla buku baru CIMB ISLAMiC.. so senang sikit nak kuar duit.. bila la nak kayo asyik kuar duit..



memang ramai gile orgkuar masuk duit tak lupa juga yang buka akaun baru.. rasa macam nak cabut balIK je tp.. tp fikir2 da la susah naK p, takkan balIK tangan kosong je,alhamdulilah akhirnya settle 1 masalaH..
pastU umi p la pej pos, nak pos barang custemer yang tertunggak, alhamdulillah... rehat2 pun ada yang mencari.. dan alHamdulillah custemer tu sangat2 memahami keadaan uMI. terima kasih Puan Suhana dari USM,penang..

tibe2 rasa perut sangat2 lapo, diam tak diam rupanYa da tengaharI.. apalaGI lapo la perut ni minta diisikan.. hhehe.. korang lapo tak pagi ni? Umi da start keje arini, rasa malasnya nak p koje ya Allahhhhhhhh....

Salam sayang dari,


Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

2 comments:

'NuReeN' berkata...

salam...
saya dah try tinggalkan jejak dlm babyumishop tp ntah la knapa x boleh2.. nanti saya cuba lagi k..
tq..

dotblogspotdotkom berkata...

keje itu ibadah... jgn malas2 ...huhuhuhuh