PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 22 November 2010

"THE BEST MOMENT OF WEDDING"





Anjuran: Little Precious Photography


Due Date: 30 Nov 2010



http://littlepreciousphotography.blogspot.com/2010/11/contest-best-moment-of-wedding.html


Kepada sesiapa yang berminat nak join sila klik link ini di sini


Gambar yang dipertaruhkan ialah..





Gambar diatas nampak menarik tak? Umi rasa macam gambar puteri kayangan dan puteranya sedang menikmati keindahan ciptaan illahi dimajlis paling bahagia dalam hidup mereka.. dan sebenarnya gambar ni adalah spotan dan bukan rekaan.. kami tengah bercadang nak possing tp da di ambil posisi ini ketika kami tgh pk2, apakah yg perlu kami buat...hehe nampak sweet kan?huhuh

Salam sayang dari,



Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..


gif creator

4 comments:

mohammad berkata...

salam ziarah

UmiDAnisH berkata...

Mohammad:
Jemputla masuk, hehe

Little_precious berkata...

salam...
tengs join contest saya ni..
gud luck

UmiDAnisH berkata...

terima kasih LP.. hope ada rezeki..