PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Jumaat, 26 November 2010

Pemenang Nya adalah...

Okey... umi rasa lama sangat nak tunggu minggu depan dan rasanya tentu ramai yang xsabar2 menanti keputusan. jadi umi terpaksa memaksa pihak pengadil menentukan siapakah pemenang bagi kategori A dan B.

Kata mereka, semuanya xkurang hebat tetapi ada yang kasih sayang tu menyentuh hati para juri. Memang antara anak dan ibu bapa dianugerahkan sebuah kasih sayang yang tak ternilai harganya. Namun cara rakaman kasih sayang itu adalah satu memori yang indah bila dipandang oleh sesiapa. Okey tanpa membuang masa, umi umumkan pemenang tempat pertama dan kedua bagi Kategori A dan B.





Kategori A

Tempat pertama:






Nurul Humaira Bte Ahmad Saffarulnizam
1 tahun 4 bulan




Tempat kedua:




Muhammad Mirza Mohd Adzham
2thn 8bln

****************


Kategori B

Tempat pertama:







Nur Batrisya Qistina
3 tahun 9 bulan


Tempat kedua:




http://ibudamia.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-dad.html

nurul damia amnan bt mohammad amrul fazlee
2 tahun 6 bulan

TAhniah kepada para pemenang. Umi ingin memohon maaf kerana tidak dapat menunaikan janji umi iaitu meminta para juri memberi penjelasan kepada pemenang kerana para juri tidak mahu ada yang mempertikaikan pemilihan juri terhadap para pemenang..

Okey, yang tak terpilih, bukan bermakna korang kalah korang tetap menang dihati anak2.. ada lagi sesi cabutan bertuah dan akan diumumkan selepas ini.. Tunggu..





Salam sayang dari,



Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..




gif creator

12 comments:

mummy_ayu berkata...

tahniah kpd pemenang!!

[-suziey-] berkata...

jenuh pk contest ape la ni..rupenye contest umi yg kita terlepas nk join..huhu..xpela xde rezeki:..

Nana berkata...

yeay..damia menang.hehe
nak address ke?saya bgi sni je la ek

fauzana ismail
no 16 lorong enggang 6
taman keramat
54200 KL
nanamrul@yahoo.com
http://ibudamia.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-dad.html

zAnNa@mAMaBaTriCE berkata...

alhamdulillah
rezeki batrice kat sini
thanks ummi

UmiDAnisH berkata...

suziey:
huhuhuu.. samala kita selalu terlepas contest suziey.. takpe nnt ada lagi satu contest.. jgn lupa join k

UmiDAnisH berkata...

Ok, nana.. Tq

UmiDAnisH berkata...

zanna,
tahniah..

dotblogspotdotkom berkata...

tahniah juga pada yang menang.....

zAnNa@mAMaBaTriCE berkata...

zana bagi alamat kat sini je lah yerk

zana nordin
jabatan penjara simpang rengam
86200 simpang rengam
johor

zana.nordin82@yahoo.com

Farra Contest & Giveaway Corner berkata...

tq..thnx bgtau..klu tak mmg tak tau..

my add

NO9 TMN VILA PERDANA BT8,SIJANGKANG TELOK PANGLIMA GARANG, 42500 SELANGOR DARUL EHSAN

fdhelina@yahoo.com

wan nurul hezrina abd halim berkata...

nurul bagi alamat kat cnijelah ek

atas nama suami
ahmad saffarul nizam bin muhammad
seksyen bayaran(baucer)tingkat 3,
perbendaharaan malaysia
bhgn pinjaman perumahan
no.9 kompleks kementerian kewangan
persiaran perdana,presint 2
pusat pentadbiran kerajann persekutuan
62592 putrajaya

email
nurulhezrina1983@yahoo.com.my

Fara berkata...

aiyaakk.. kuciwa tak menang lagi.. huhu.. congrats t winners..