PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Jumaat, 12 November 2010

UPDATE CONTEST : I Love Mom Or I Love Dad

Salam Semua,

Ok.. kat sini umi nak update calon2 yang menyertai contest. Sape2 yang blognya TELAH diterjah, akan dimasukkan dibawah ni.. dan kalau belum bermakna umi masih belum sempat menerjah lagi dan diharapkan bersabar yer.. Kene betul2 terjah and cek keseluruhannya.. =) Ada 4 hari lagi sebelum contest ini ditutup dan uMI mengajak lagi ramai peserta yang berminat untuk menjoinkan diri, segerala hantar penyertaan.. sebab kalau lewat, umidanish tak dapat bantu..ok, jom tengok..

Ok, Good Luck kepada semua peserta contest dibawah.. Kepada yang link nya tak de sila bgtau erk..

Kategori A

1. http://alinalancontest.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-mom.html
2. http://charmbutterfly.blogspot.com/2010/11/i-love-mom.html
3. http://iamdya.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-mom.html
4. http://ibusukacontest.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-mom.html
5. http://kokoadik.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-mum-or-i-love-dad.html
6. http://kehelan-contest.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-mom.html
7. http://bluepinkbaby.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-mom-or-i-love-dad.html
8. http://canteek-selalu.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-moms.html
9. http://rosrusli-contest.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-mom.html
10. http://ytelife.blogspot.com/2010/11/giveaway-contest-i-love-mom-or-i-love.html
11. http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-mom-or-i-love-dad.html
12. http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/11/kategori-i-love-mom.html
13. http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2010/10/contest-i-love-mom.html
14. http://zurani.blogspot.com/2010/11/i-love-mom-contest.html
15. http://amna2amzar.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-moms-or-i-love-dad.html
16. http://aishah-megahasz.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-mom.html
17. http://suzie284contest.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-mom-or-i-love-dad.html
18. http://fasyafrina.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-moms-or-i-love-dad_13.html
19. http://contest-giveaway.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-mom.html
20. http://ibuayahdamia.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-mom-or-i-love-dad.html
21. http://ibuayahdamia.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-mom-or-i-love-dad-2.html
22. http://luvyuall.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-mom-or-i-love-dad.html
23. http://hezrina1983.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-moms-or-i-love-dad.html
24. http://rayyancontest.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-mom.html
25. http://myalycia.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-mom.html

Kategori B

1. http://mamarifqy.blogspot.com/2010/10/contest-i-love-mom-or-i-love-dad.html
2. http://littlestoryfromlittlefamily.blogspot.com/2010/10/kategori-b-i-love-dad-contest.html
3. http://rinna57.blogspot.com/2010/10/contest-i-love-moms-or-i-love-dad.html
4. http://orencantik.blogspot.com/2010/10/contest-i-love-moms-or-i-love-dad.html
5. http://alinalancontest.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-dad.html
6. http://nicemamaforever.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-dad.html
7. http://ibudamia.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-dad.html
8. http://dayangnolie.blogspot.com/2010/11/i-love-dad.html
9. http://nureenasir.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-dad.html
10. http://kokoadik.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-mum-or-i-love-dad.html
11. http://www.mayaqarmyla.net/2010/11/contest-i-love-dad.html
12. http://amna2amzar.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-moms-or-i-love-dad.html
13. http://imaanlucky09.blogspot.com/2010/10/contest-i-love-moms-or-i-love-dad.html
14. http://shekechik.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-mom-or-i-love-dad.html
15. http://mamaadablog.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-mom-or-i-love-dad.html
16. http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-mom-or-i-love-dad.html
17. http://ibudaniasofia.blogspot.com/2010/11/i-love-mom-or-i-love-dad-contest.html
18. http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-mom-or-i-love-dad_08.html

Hadiah.. ok nak cerita berkenaan hadiah...

Untuk kategori A (I Love Mom) dan B (I Love Dad) Pihak Penaja iaitu Babyumishop.com telah bersetuju untuk menyediakan hadiah untuk tempat pertama dan kedua bagi tiap kategori. So ada 4 hadiah istimewa.. Bagi hadiah saguhati yang telah di cadangakan untuk 3 peserta bertuah.. Pihak babyumishop akan menjalankan penjejakkan dan akan dibuat dari peninggalan jejak di ruang chat Babyumishop.com. Hadiah untuk 3 pemenang bertuah adalah untuk peserta yang tidak mendapat tempat pertama dan kedua bagi 2 kategori tersebut diatas. Apa hadiahnya??? Sila tunggu...

Salam sayang dari,



Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..









gif creator

5 comments:

Nad @ MamaZakwan berkata...

owh, zakwan takde..mungkin blum diterjah..

mamaaerish@eb berkata...

slm, kami dh join yer... mana la tau kot teroverlook... ;p

tq...

http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-mom-or-i-love-dad_08.html

&

http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-mom-or-i-love-dad.html

Yan berkata...

ok.. ade disitu... huhu

mamaaerish@eb berkata...

kategori B x msk list... (",)

http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-mom-or-i-love-dad_08.html

tq

UmiDAnisH berkata...

mamaaerish;
Sori2..Tula mamaaerish, saya da letak syarat contest bg yang ingin menyertai lebih dari seorang anak hendaklah dimasukkan dalam satu entry utk gambar setiap anak yang dipertaruhkan..

syarat ke 5

- Jika anda mempunyai beberapa orang anak, boleh upload satu (1) gambar untuk setiap anak dalam (1) entry sahaja.

tp saya terima jugala sebab penant nak ingatkan peserta huhuhu..saya da terlepas pandang... sorri k