PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 15 November 2010

Tupperware Evant At KLCC

Salam Semua.. hohoho.. Amacam da makan paGini? umidanish pagi2 memang kene maKanan berat utk tenaga.. umidaniSh tak bole lapo sbb ada gestrik. So makan yang berat tahan sampai tengahAri lagipun uMIdanish tak pandai nak maKan kudap-kudapan ni.. maksudnya kunyah2 something sambil wat keje..hehe..


Korang penah dengar Tupperware tak? Ada setengah orang cakap tupperware ni mahal sangat, tak mampu nak pakai.. memang memula macam tu la uMI danish.. huishhh, takkan tupperware je nak pakai yg sampai 3 4 ratus punYa. Tapi bila da join, da faham konsep dan da miliki sendiri tupperware ni, baru tahu betapa istimewanya tupperware brand ni.. Sebut pasai brand memang tupperware brand yg sangat kualiti. Sehinggakan kalau rosak akibat tupperware tu sendiri kita boleh tukar kembali. fuhh memang bestla.







Hari sabtu aritu, umidanish ke tupperware event di KLCC dengan mamawafiQ.. hahah sebut pasai makcik sorang ni memang kelako.. memula dia p salah punch touch and go LRT (kami naik LRT pasai tanak rempuh jem la konon) kita nak menghala ke Terminal putra pasai nak turun KLCC dia p touch ke Kelana Jaya.. muahahahahah, pastu tengah servay2 tempat makan kat KLCC dia pllak kene serbu dengan para2 purple2.. kenapa panggil para2 sebab diorg 1 team mcm pari2 tp pari2 tp ada lelaki panggil la para2 je,ekekek rupa2nya KLCC ada buat purple day. Nasib umidanish tak pakai purple..memang malam tu rasa nak pakai purple tp pagi tu tak teringin plak,hehe so dapatla makcik ni freegift.. jom layan gambo dia ditangkap oleh para2 purple..






Muka orang tak bersalah.. ekeke



Ha, nila orang yg kerna serbu dgn peminat misteri kat KLCC sempena purpleday..




MamawafiQ bergambar dengan peminat para2 purple di KLCC




Tupperware Event tu pulak memang ramai sungguhla dan sangat2 best. Ni first time p dan rasanya kalau ada lagi memang nak p. tiket masuk cuma rm10 dan ada lucky draw lagi. Lucky draw dia memang bestla sangat2.. dapat set tupperware yg bernilai ratusan ringgit jugala.. Umidanish tak menang lucky draw sebab ramai giler la.. penuh satu dewan tu. 1 Malaysia datangkan.. so bg la kepada yg bertuah.. ada juga dia bagi hadiah bertuah macam botol eco tu dia baling je kepada sape yg dapat,memang bestla yang dapat tu..



Umidanish pun dapat jugak.. tp bukan lucky draw la.. door gift, tp door gift ni bukan calang2 punya.. lebih dari harga ticket.. dan cantik plak tu.. memang berbaloila pergi, ramai tp duduk selesa.. sangat2 best.. nak tgk apa umidanish dapat?? jom layan gambar..


DApat 2biji tupperware yang nilainya lebih RM50 tak silap umi la..


Dapat voucher RM50.. bestla bole shopping bagai pasni..


Kalau korang berminat nak join tupperware tp tak tahu macamana, korang bole je hubungi umidanish.. nnt umidanish akan daftar kan nama korang lepas korang bagi detail sekali dengan pembayaran..Tak payah kuar duit minyak, tak payah pening2.. CUme bayaran pendaftaran RM60 tp jgn salah sangka, yang RM60 tu korang akan dapat balik duit korang tu dengan barang2 yg bernilai lebih dari RM60,korang tgk gambar disini, tak payah susah2 terus je kad keahlian dengan set pendaftaran akan sampai kat umah korang, mudahkan? Lepas tu bolela korang shopping giler2 sebab dapat 20%. umidanish suka shopping bila satu barang tu dia bg offer siap2 dalam katalog, contohnya dia da bg diskaun 30% kita beli pakai harga ahli,kita dapat lagi 20% so da ada 50% diskaun dari harga sebenar,korang bayangkan la dapat harga berapa lepas ditolak.. huhuhu.. bestkan,bayangkan pula kita ada geng yang join bawah kita 2 org kita da dapat 25%, kalau ada diskaun 30% kat katalog pula kita da dapat 55% dari harga asalkan..memang berbaloi2kan..??So sape kata tupperware mahal2? kalau nak mintak umidanish daftarkan tp tak tahu contact umi klik sini.

Actually yg ajak umidanish ni kak amy. DIa kakak iPar umidanish n dia dah dapat Director.. New Director tu yang p amik hadiah tu.. best tak?? Tupperware ni nak bg hadiah je.. seronok jugakla tengok kaum2 ibu yang gigih usaha. Tahniah my Sister..



Salam sayang dari,



Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..


gif creator

2 comments:

dotblogspotdotkom berkata...

pakcik dah berkurun tak turun ke sana.... maklong le.. dah tua2 nih... serabut tgk orang ramai sgt... huhuhu

yang ntah datang dari mana pun tak tau....

UmiDAnisH berkata...

pakcikdot:
huhuhu, sama ni.. tu yg kelako tu..