PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Khamis, 11 November 2010

Mari Menari..

haha.. korang selalu layan Mari menari astro kah? best kaH? Umi jarang layan sebab Umi bukan pelanggan astro.. tah la rasa tak best la ada astro sebab Umi jarang tengok tv.. kalau tgk pun hanya untUk cerita penting2 sahaja..

Kenapa kasi tajUK tu kalau tak tengoK??? huhuh ni ha pasai dak danisH ni yang pantang dengar muzik ade je aksi dia nak bersenam.. cewaH.. senam plak dipanggil nya.. tah dari mana dia belajar pun tak tahu.. tapi memang nampak ligatla kaki dia... heheh

Jom layan.. aksi pertama beliau..





Yang bawah ni aksi kedua beliau.. heheh..



Danish memang bukan artis tp diala penghibur hati umi, tak kirala bila masa pun...hehehe

Salam sayang dari,



Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

4 comments:

dotblogspotdotkom berkata...

teman tak de astro... kene potong... tak mamu bayar bil huhuhuhuhu

[-suziey-] berkata...

huhu xlayan la..xmenarik sbb bkn artis..ekkek;D

UmiDAnisH berkata...

pakcidot:
takpola tak mamu.. janji happy

UmiDAnisH berkata...

suziey:
memang danish bukan sape2 ba.. tp dia penghibur umidanish tiap hari