PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Sabtu, 20 November 2010

Senarai Peserta Contest I Love Mom Or Dad

Assalamualaikum semua... masih di mood Aidiladha ke? huhuhu, sebelum terlewat.. umi danish nak siarkan semua gambar2 peserta.. masing2 comel dengan aksi masing2 dan kedua2 Kategori umI upload untuk tontonan korang..

Seperti yang korang tahu, syarat gambar yang akan dipilih untuk memenangi tempat pertama dan kedua mestila menunjukkan kasih sayang seorang anak KEPADA ibu atau bapa.. tak kisahla anak tu umur berapa pun tp tidak melebihi 4 tahun.. hehehe, susah gak nak pilih gambar ni, sebab mana ada anak yang tak sayangkan ibu bapa erk.. tp kalau gambar tu terpilih, umi akan minta penjelasan kenapa juri pilih gambar tu untuk korang puas hati.. (kata juri.. payah gak nak pilih ni...heheh) Tetapi.. keputusan juri adalah muktamad dan tiada bantahan akan diterima..huhuhu

Keputusan akan diumumkan selewat2nya awal minggu depan dan diharap korang dapat bersabar erk.. Hadiah pulak akan umi upload kemudian.. So.. jom kita kita layan dulu gambar2 peserta.. Paling best tengok kaum bapa, aduhai bapa mithali sungguh masing2... =)




Kategori A












Kategori B











Aduhai, semuanya hebat2 belaka ni...camno juri nak pilih ni... hehehe selamat memilih ye para juri pro..


Salam sayang dari,




Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..


gif creator

6 comments:

~~@lyci@~~ berkata...

salam..
alycia dah submit penyertaan pada 4 nov 2010.. tp kenapa tiada dalam list ekk..

http://myalycia.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-mom.html

tq ..

haszuraidah ishak berkata...

gambar Zahra & abahnya ada..good luck to both of u..

UmiDAnisH berkata...

alycia,
saya da masukkan gambar k.. goodluck

UmiDAnisH berkata...

Haszuraidah:
Goodluck.. =)

kayyana berkata...

good luck for me and rayyan... comel2 belaka ye semua.. hehehe

eB@mamaAerish'n'Aed berkata...

masing2 unik yer?... ;p
gdluck yer... :)