PENGUMUMAN
"best view" Permata Umi dengan menggunakan browser Mozilla Firefox (highly recomended), Google Chrome, dan IE version 8 dan ke atas, anda boleh upgrade disini

Isnin, 15 November 2010

Pengumuman - Contest I Love Mom and I Love Dad

Kepada semua kengkawan yang budiman.. contest I Love Moms akan ditutup pada jam 6.00 petang ini (15.11.2010). Kepada Yang dah tinggalkan jejak tetapi masih belum ada link, sila tunggu keesokkan harinya (16.11.2010). dan kepada yang telah meninggalkan jejak dan telah dijejaki, sila tinggalkan jejak anda di ruang chat babyumishop.

Peninggalan jejak korang di Babyumishop.com adalah diwajibkan kerana pihak babyumishop akan menjejaki dan menyemak keseluruhan entry sama ada, ada yang tertinggal ataupun tidak berkenaan syarat2 yang telah ditetap.

Selain itu, peninggalan jejak korang di Babyumishop juga penentu bagi cabutan bertuah yang akan diadakan untuk tiga hadiah saguhati. So korang jangan lupa tinggalkan jejak yer sehingga tengahari esok (16 Nov 2010 jam 12.00tgh). Sesiapa yang tidak berbuat demikian penyertaannya utk hadiah saguhati akan ditolak..huhuh

Ok la korang, good luck.. =)

Salam sayang dari,



Jom Klik banner ni.. besar faedahnya..

gif creator

5 comments:

Kehelan berkata...

alamak... kat ofis sy chat kena block... macamana?

Yan berkata...

errr tgl jejak cemane??? kat shoutbox ka??

UmiDAnisH berkata...

kahelan..
maaf, tolg cari altenatif lain sebab itu yg sponsor saya inginkan..

yan..
ya yg shoutbox kat babyumishop punya ruang chat..

Mama Zharfan berkata...

semlm dh try dari laptop kat umah, me tak dpt access shoutbox tu..
now me kat skool, still tak dpt bukak shoutbox tu..sedihnya..

UmiDAnisH berkata...

Mama Zhafran
Tunggu ye,akan ada altenatif lain utk syarat bg yg tak bole tinggalkan jejak di babyumishop.